dimarts, 18 de febrer del 2014

"Galletas x amor" (Agraïments)

Volia compartir amb tots vosaltres el mail que m'ha enviat la Romi per donar-nos les gràcies per l'ajuda que ha rebut de tots nosaltres.

Realment és una satisfacció veure que seguim sent capaços de ser solidaris i ajudar-nos entre nosaltres, encara que sigui amb desconeguts, gent que segurament mai haguéssim conegut i d'altres a qui mai coneixerem, però tot i així, segueix existint el sentiment solidari i som capaços de col · laborar amb qui ho pot necessitar. Un petit gest de cadascú de nosaltres que aconsegueix ser un gran gest per a aquell que realment ho necessita . I segurament també una ajuda moral, perquè estic convençuda, que saber que hi ha gent disposada a ajudar-te sense cap obligació i veure així que encara segueix existint la part bona dels éssers humans, els o ens ajuda a sentir-se una mica més afortunats.

Jo també us vull donar les gràcies a tots els que m'heu ajudat en això, des de comprant unes galetes, llegint el bloc, donant-li al "m'agrada" del nostre Facebook o compartint i difonent aquesta causa. Gràcies a tots!!

Subject: Gracias una vez más
From: galletasxamor@gmail.com
Date: Sun, 16 Feb 2014 14:14:42 +0100
To: Olga
 
Hola Olga,
 
Hace poco leí que en tus peores momentos, grandes amigos pueden volverse grandes desconocidos. Y que desconocidos pueden volverse grandes amigos...... 

Saber que hay gente que te ayuda sin que se lo pidas, me cobija un poco el alma, fría de dolor por muchas situaciones o pruebas que te pone la vida.

En fin que hoy entrego mi agradecimiento a la gente desconocida que me brindó su ayuda como tú Olga y a mi gran amiga que una vez más me demostró su amistad.

Hemos vendido 225 de galletas . Que hacen un total de 225€.

Seguramente para el que lo lea puede que el número no le resulte demasiado llamativo. Pero os puedo asegurar que para mi es más que un número.

Gracias gracias gracias 
 
Un saludo Romi

Pd. Espero que las galletas hayan gustado.

Aquestes són les galetes que portarà el Max avui a l'escola per celebrar el seu sant amb els seus companys de classe, segur que seran un èxit!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada