Documents oficials

Internet és una eina que té avantatges genials, però tot sovint la xarxa pot esdevenir un lloc perillós. Els fraus a través d’internet han augmentat un 50% els darrers tres anys. Amb la crisi, s’han disparat les estafes cibernètiques que cerquen d'aprofitar-se de les persones amb pocs recursos. I, esclar, inventant-se situacions delicades i amb una important càrrega de sensibilitat --normalment fent servir nens-- s'aconsegueix recaptar un bon feix de bitllets.

Tots els que coneixeu aquesta història i l'esteu vivint sabeu del cert que la nostra situació no és pas aquesta, però entenem que molts de vosaltres no sabeu qui som.

L'única manera que trobem de demostrar-vos que tot això és cert és adjuntar-vos els documents mèdics que tenim.

INFORMES MÈDICS

Si feu clic damunt les imatges, les podreu veure a mida real. De totes maneres, si hi ha res que ens vulgueu consultar, ens podeu escriure un correu electrònic, a l'adreça: contuayudapodemos@gmail.com.

Tingueu present que, obeint la Llei de Protecció de Dades, hem hagut d'esborrar els cognoms del Lluc i els noms dels doctors.
 


 CONVENI AMB LA SEGURETAT SOCIAL

Entre Espanya i el Brasil hi ha un conveni per la Sanitat Pública. Des d'aquí, vam fer tots els tràmits que van caler per tal que el Lluc tingués aquesta cobertura, però, un cop allà, va resultar que aquesta mena de convenis no eren vàlids en aquesta situació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada