dijous, 11 d’abril del 2013

SORTEIG SOLIDARI

Com ja us vaig comentar en l’anterior post, si tot va com esperem, el proper pas que el Lluc haurà de fer, serà treure el catèter que porta posat, per on li han estat fent la quimioteràpia.
L’operació per treure el catèter costa aproximadament 2000€, així que estem organitzant un sorteig solidari per poder ajudar a la Cristine a poder fer front al cost d’aquesta operació.
Es tracta del sorteig d’una samarreta signada per esportistes d’elit que es dediquen als duatlons i triatlons, que no han dubtat en col·laborar amb nosaltres.



Estem preparant les participacions que tindran un cost de 5€ cada una i es jugarà amb quatre números per participació.
Tots aquells que estigueu interessats en poder aconseguir participacions, ens podeu fer la comanda enviant una sol·licitud al nostre e-mail: contuayudapodremos@gmail.com o bé podreu passar a comprar-les directament a la botiga que també ha volgut col·laborar solidàriament amb nosaltres. En uns dies els posarem a la venda i us donarem l’adreça de la botiga per als que preferiu comprar directament allà.
Vull donar les gràcies públicament a totes aquelles persones que han col·laborat amb nosaltres perquè això sigui possible, que a més de grans professionals, també són grans sers humans:     

                       
ROGER ROCA
CLEMENTE ALONSO

CESC GODOY
VICTOR DEL CORRAL
IVAN RAÑA
SALETA CASTRO

MARCEL ZAMORA
ALEJANDRO SANTAMARÍA
 Distance
Ha col·laborat amb nosaltres regalant-nos la samarreta i aconseguint les signatures de Roger Roca, Clemente Alonso i Marcel Zamora.

David Serra
Fisioterapeuta gràcies al qual hem aconseguit totes les altres signatures.


Artyplan
 és l'impremta que col · labora amb nosaltres fent les participacions del sorteig.



I molt especialment, li vull donar les gràcies al meu bon amic Àngel, sense ell tot això no ho haguéssim fet. Ell va ser el creador d’aquesta magnífica idea i gràcies a ell hem aconseguit fer-ho realitat.

I com no, moltes gràcies a tots vosaltres per ajudar-nos a que tot això sigui possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada