dissabte, 25 de maig del 2013

EL SORTEIG SOLIDARI JA ESTÀ EN MARXA

Tal i com ja us vam anunciar, ja podeu adquirir les vostres participacions pel Sorteig solidari que hem organitzat per ajudar al Lluc.
Us recordem que les participacions costen 5€ i jugueu amb 4 números diferents. El sorteig es realitzarà el proper dia 28 de juny en combinació de les de les 3 últimes xifres del sorteig de l'ONCE. 
Tots els que volgueu adquirir participacions, podeu passar per Distance, al carrer Copènic, 93 de Barcelona o bé als centres de David Serra Fisiotepia.
Recordeu que el guanyador del sorteig guanyarà una samarreta Distance, signada per grans atletes i una panera de fruita, col·laboració de Fundació Ametller.


El guanyador podrà passar a recollir la samarreta a partir del dissabte 29 per la botiga Distance, presentant la participació guanyadora i per recollir la panera, haurà de trucar al telèfon que trobareu a la papereta, està fet d'aquesta manera per poder quedar en quina botiga us anirà millor  i quin dia es  passarà a recollir per tenir-la preparada. Caldrà presentar també la participació guanyadora.

Graciès a  Distance, David Serra Fisioterapia, Fundació Ametller, Artyplan i a tots vosaltres per haver fet possible ajudar al meu petit Lluc!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada